Golvläggare, Östersund

Hör av dig så berättar vi mer!

När du behöver hjälp att lägga nytt golv, vänd dig då till oss på SB Golv och Kakel. Vi är en professionell golvläggare med lång branschvana som utför alla typer av golvläggning i Östersund.

Vi lägger trägolv, laminatgolv, plast, linoleum och andra specialmaterial. Gedigen hantverkskunskap är viktigt för ett varaktigt resultat som också ser bra ut.

SB Golv och Kakel har unik kompetens inom golvläggning. Med bra leverantörer av golv och kakel, samt goda kunskaper om både material och hantverk, kan du med oss känna dig säker på att det blir det rätt redan från början.

Vi är flexibla i vårt arbete och anpassar alla tjänster efter kundens egna önskemål och budget. Vår ambition är att vår tjänst ska vara prisvärd för dig som kund.

SB Golv och Kakel – En professionell golvläggare i Östersund

SB Golv och Kakel startades upp under mitten av 80- talet med expertis på just golvläggning och kakelsättning. I samarbete med andra företag i Jämtland kan vi erbjuda direkta leveranser till såväl privatpersonen som underleverantören av stora byggen.

Som helhetsleverantör ser vi gärna att vi är delaktiga från början till slut av arbetet. Anledningen är att förutsättningarna och underarbetet då blir det absolut bästa.

För ytterligare information, kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Välkommen till SB Golv och Kakel i Östersund.