Digital arbetsordrer

Fler och fler företagare tar klivet över till att använda en digital arbetsordrer för att kunna samla och hålla koll på sin arbetsorder i mobilen. Coredination erbjuder en plattform som är unikt anpassad för att hantera en digital arbetsordrer och deras engagemang tillsammans med flera andra aktörer hjälper till att driva marknaden framåt mot en tydlig digitalisering. Byggnads har klivit mot en mer modern plattform genom till exempel digitala möten vilket gör steget till att börja använda en digital arbetsorder ännu mer självklart.

Läs mer

Testa Coredinations arbetsorder-systm gratis!

Coredination erbjuder dig att prova deras arbetsorder-system gratis i 14 dagar. Under den tidsperioden kommer ni att få en större förståelse om hur Coredination kan anpassa tjänsten efter just era behov och vilka specifikationer ni skulle behöva för att skapa en digital arbetsorder.

Skapa en arbetsorder i mobilen

Utöver digitaliseringen av arbetsordrer erbjuder vissa plattformar en app vilket ger era anställda möjligheten att skapa en arbetsorder i mobilen i stället för att behöva fara in till kontoret och hitta en dator. Med hjälp av dessa kan ni själva skräddarsy innehållet i arbetsberedningen och anpassa innehållet efter ert arbetsteam.

Fakturera digitalt

En annan fördel med att digitalisera ert arbetsflöde är att det i många fall även går att integrera med er faktureringslösning direkt in i plattformen. Detta betyder att ni kan sammanställa fakturaunderlag automatiskt och fakturan kan skickas till ekonomisystemet genom ett knaptryck.

Här är några av de mest populära företagen som erbjuder faktureringstjänster:

Digitala protokoll

Genom att skapa digitala protokoll kan du koppla dessa mot unika eller generella uppdrag och förenkla er arbetsprocess, läs mer om fördelarna hos Coredination. Protokollen kan delvis vara till för att hjälpa er att genomföra ett arbete så att arbetsledaren vet vilka steg som ska avklaras.

Som företag kan ni även skapa besiktningsprotokoll och i de fall ni redan har versioner på papper eller PDF: er så kan många tjänster som hanterar digitala protokoll hjälpa er att föra över era layouter till ett digitalt och interaktivt gränssnitt i stället.

Egenkontroll

Digitala protokoll kan bland annat användas för att göra egenkontroller där allt som kontrolleras enkelt kan dokumenteras och senare utvärderas.

Arbetsberedning

En digital arbetsberedning är ovärderlig i planeringsfasen inför de flesta bygg- eller konstruktionsprojekt. Där kan du enkelt se bland annat vem som ansvarar för arbetet och vilka medarbetare hen har under sig.

Riskanalys

Du har även möjligheten att skapa riskanalyser vilket i många fall är ett krav inom byggbranschen. Här kan du notera information så som fallrisk eller vilka skyddskläder som behövs.