Kakel och klinker - Inspiration

Kakel, klinker, fasadsten, mosaik och natursten går att användas till så mycket mer än i kök och badrum. Dessa material ger maximal effekt med lite medel.

Läs mer

Kakel i badrum

Kakel är en klassiker i svenska badrum. Det passar till allt och ger en känsla av renhet och fräschör. Kakel är enkelt att hålla rent, samtidigt som det är ett slitstarkt material.

Klinker

Klinker är ett funktionellt material för behagliga och lättskötta miljöer. Det stora urvalet av klinker ger dig möjlighet att sätta din egen personliga prägel på ditt hem. Välj mellan flera naturliga färger och moderna nyanser. Många klinkers är frostsäkra och perfekta för utomhusbruk.

Fasadsten inomhus

Fasadsten med skiftande strukturer och ytor är ett enkelt sätt att skapa spännande miljöer. Använd den till fondväggar, runt spis och skorstenar, vardagsrummet eller gillestugan.

Kakel och klinker i kök

Köket är hemmets hjärta, sägs det. Det är ett rum vi alla älskar och som vi lägger ned lite extra inredningsarbete på. Vill du ha nya golv och väggar så är det absolut populäraste materialet kakel och klinker.

Pyssla med mosaik

Mosaiken är enkel att hantera eftersom det finns hela breda spektrum av färgad mosaik på nät. Du kan välja bland glas, keramik, marmor och naturstensmosaik. Plocka fram konstnären i dig!

Natursten

Natursten är ett klassiskt och slitstarkt byggmaterial, skapat för tusentals år sedan och format av naturens starka krafter. Materialets stora variation i färg och mönster gör rummet levande och vackert.

Köpa kakel och klinker

Är du på jakt efter att köpa kakel och klinker? Här hittar du våra bästa tips på försäljare av olika typer av kakel och klinker på nätet.

Sekelskifte.se – Vill du ha kakel och klinker för renovation hemma? Då ska du vända dig till Sekelskifte! Hos Sekelskifte kan du välja och vraka mellan olika varianter av gammaldags kakel och klinker i tidstypisk sekelskiftesstil. Med över 150 alternativ finns här något för alla smaker och plånböcker! Klicka dig in på Sekelskiftes hemsida för att bläddra bland ett brett sortiment av kakel och klinkers.

Bauhaus.se – Här kan du ta del av ett brett sortiment utav olika typer av kakel och klinker till bra priser.

Golvpoolen.se – Ibland är det svårt att välja kakel och klinker. Inte hos Golvpoolen! Här får du tips och idéer till dina renoveringsprojekt.

Kakelspecialisten.se – Som specialister på kakel är kakelspecialisten ett marknadsledande företag inom både kakel och klinker.