Väggmaterial

Det ställs höga krav på badrum idag. Det duschas och badas i hushåll titt som tätt och du måste kunna lita på att din vägg verkligen håller helt tätt. Här kan du läsa mer om olika material för dina väggar.

Läs mer

Kakelvägg

Kakel passar perfekt på väggarna i badrum och kök. Kakel är ett oerhört hållbart material som dessutom är lätt att hålla rent. Kakelplattor finns i en mängd varianter och mönstermöjligheter.

Väggpanel inomhus

En väggpanel - som del av vägg eller hela väggar - bidrar till ett varmt och genuint intryck likaväl som det är både stilrent och vackert. Montera panelen liggande eller stående, på en enskild vägg eller i ett helt rum. De flesta panelerna är färdigbehandlade och finns i släthyvlat eller strukturborstat utförande. Allt efter tycke och smak.

Väggmatta till badrum

Ytan på en väggmatta är lätt att torka av och hålla ren och det finns massor av häftiga mönster att välja bland. Väggmattan är det perfekta alternativet att ha i badrum. Vill du ha en slät vägg i ditt badrum som ser ut som kakel så går även det.

Montera glasblock

Släpp in ljuset med glasblock! Förr användes glasblock i källarfönster och industrifasader men tack vare utvecklingen inom färg, form, utseende och hur du monterar glasblocken kan de numera användas i stort sett i alla rum och i olika konstruktioner. Duschväggar, mellanväggar, bardiskar, golv - ja det är nästan bara fantasin som sätter dina gränser!