Renovera badrum

Går du med tankar om att renovera badrum? Vid badrumsrenovering finns det mycket du bör tänka på för att göra rätt från början och för att få till just det badrum du önskar! Här delar vi med oss av våra bästa badrumstips och råd för renovering av badrum.

Läs mer

Renovera badrum själv

Det är fullt möjligt att renovera badrum själv. Det gäller dock att du har kunskap och erfarenhet av badrumsrenovering för att alla delar ska gå rätt till. Här delar vi med oss av några tips och råd över saker du bör tänka på när det kommer till att renovera badrum själv.

Vad kostar badrumsrenovering?

Undersök vad din badrumsrenovering kommer att kosta innan du sätter igång. Att renovera badrum kräver planering för att det ska blir perfekt och för att hela badrumsprojektet ska löpa felfritt från början till slut. Med planering syftar vi på att ta fram ritningar, material och inredning som själva badrumsrenoveringen ska utgå ifrån och redan innan badrumsrenoveringens startskott sätta en budget för kostnaden av renoveringen.

Renovera badrum - regler

För om- eller nybyggnad av våtutrymmen finns det regler som är viktiga att följa. Har man missat att följa dessa regler kan det stå en dyrt i slutändan. Om du har tänkt att renovera badrum själv så är det därför av yttersta vikt att du har koll på de regler som måste följas för en godkänd badrumsrenovering. På boverket.se kan du läsa mer om regler för badrum och andra våtutrymmen.

Besikta badrum efter renovering

När du budgeterat, planerat, genomfört och följt regelverken och du är färdig med din badrumsrenovering är det viktigt att du följer upp och genomför en badrumsbesiktning. Detta för att se till att ditt nyrenoverade badrum följer samtliga regler och håller de mått som krävs. Läs mer om besiktning av badrum på badrumsbesiktningar.se.

Att råka bygga fel vid en badrumsrenovering kan vara förödande rent kostnadsmässigt men även tidsmässigt då man måste renovera på nytt. Tänk igenom badrumsprojektet noga – kanske är det i slutändan bäst att du anlitar hantverkare för din badrumsrenovering?

Anlita hantverkare för badrumsrenovering

Då våtutrymmen kräver regler och gedigen hantverkskunskap bör du alltid anlita en behörig hantverkare för så bra och långvariga resultat som möjligt. Vänd dig därför till rutinerade hantverkare med stor kunskap och lång erfarenhet av badrumsrenoveringar.

Badrumsrenovering Stockholm

Badrumsgruppen.se – Experterna på Badrumsgruppen är ett ypperligt val av företag för badrumsrenovering i Stockholm. Badrumsgruppen har alla de licenser och certifikat som krävs för att utföra badrumsarbeten enligt konstens och branschens samtliga regler.

Badrumsrenovering Malmö

Wasa Badrum – Med över 20 års erfarenhet i branschen genomför Wasa Badrum allt från mindre badrumsrenoveringar hos privatpersoner till totalentreprenad av badrum för bostadsrättsföreningar eller företag. Anlita Wasa Badrum för att bygga med trygghet.

Badrumsrenovering Göteborg

Badrumsgruppen – Specialisterna på badrumsrenovering finns även att tillgå i Göteborg. Med samma koncept som i Stockholm kan du här känna dig säker på att din kommande badrumsrenovering kommer att genomföras av proffs i branschen.

Badrumsrenovering Östersund

Renoverabadrumöstersund.se – Kunniga hantverkare inom badrum och våtrumsrenoveringar som utför badrumsrenoveringar i Östersund av högsta kvalité. Vänd dig till Badrumsbyggarn Jämtland AB för alla tänkbara typer av badrumsprojekt så hittar de lösningen för dig.